Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

ANI, Dragostea Mea !!!


„Eu nu ştiu cu cine ţine doamna Mihaela Geoană, dar parcă face tot posibilul ca să îl înfunde şi mai tare de soţul dumneai. Doamna aceasta are o influenţă greşită asupra şefului Senatului, ce să mai discutăm…Cu flacăra violetă dumneaei a fost cea care a dat din casă că “Mircea a fost atacat energetic”, dumneaei este fiica soacrei lui Geoanăcare i-a provocat atâtea probleme, dumneai se ruja în faţa camerelor deluat vederi la confruntare, “Mihaela dragostea mea” i-a adus lui Geoană alte persiflări…Acum, cică dosarul de la ANI ar fi instrumentat tot dincauza unor tranzacţii ale doamnei Geoană, cu un teren, un apartament,dar şi dividende. Suma nu e chiar de ici de colo, ci peste 700.000 de euro. Stau şi mă întreb dacă nu doamna Geoană l-a trimis pe Mircea la Vântu acasă cu o seară înainte de confruntarea electorală…
În orice caz, lăsând gluma deoparte, Mircea Geoană se află în clipa de faţă, probabil, în cel mai dificil moment al carierei sale politice.Riscă să zboare de la vârful partidului (acum mai mult decât niciodată), vechii aliaţi i-au întors spatele, iar justiţia l-a luat în vizor. Ştim deja ce vor striga, însă, Geoană şi ai lui: “Dosariada! A scos PDL-ul dosarele! De-aia au băgat-o în corzi pe madame Plăcintă, ca să nu zicem că se iau doar de noi!”. Ceea ce e cu adevărat interesant,însă, este de ce de-abia acum apare acest dosar. De ce încampania electorală ANI nu a spus nimic despre declaraţia de avere a preşedintelui Senatului?” (‘Mihaela Geoana i-a mai pus o cocoasa in circa lui Mircea’ – Laura Cernahoschi .)

Perfect de acord cu Laura. Am insa o obiectie pt. finalul articolului : „De ce în campania  electorală ANI nu a spus nimic despre declaraţia de avere a preşedintelui Senatului?„.
Wow,nu inteleg chiar deloc nedumerirea Laurei ! Asta ar mai fi lipsit pt.gasca psd&pnl&comp.de sunet (pardon, de zgomot)  si lumini a mogulilor ! Atunci sa fi vazut pe la rtv si antene victimizare si dat cu capul de pereti si invocari de flacari mov, roz bombo sau bleu- chilot si tocşoaie despre ‘cum face si drege Traian Basescu dosare politice’ !!!
Acum insa, nu-mi ramine decit sa astept (sa savurez) ‘cu sufletul la gura’, declaratiile lui Geoana despre si catre“ANI, Dragostea Mea” !!! Desi, pun pariu ca mai am o bucatica buna de asteptat, ca… el reactioneaza mai … greu ,ca sa zic asa (si sa ma exprim mai ‘elegant’ decit Iliescu, ref. la Geoana !). Am un feeling ca ma voi distra ‘big time ! ‘ si  vor apare jdemii de bancuri noi (cam scazuse recolta, de cind Geoana si-a rarit’aparitiile’ in public ! ). Can’t Wait !!!

Remember ( Just For A Laugh !) :

Reclame

29/01/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Just For A Laugh, Pamflete în fața televizorului..., Vipera | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: