Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Anchetă în derulare la Realitatea TV : Fraudă fiscală de proporţii !!!


NU IESE FUM FARA FOC  (!)  :

„O să încep cu informațiile publicate de Curentul: Din informaţiile furnizate de angajați ai Realitatea TV am aflat că la Realitatea se desfăşoară un control de la ANAF, la cererea Parchetului, pentru a se urmări traseul banilor proveniţi din celebra returnare ilegală de TVA, în valoare de 60 milioane de euro, de la Petromservice. Conform datelor furnizate de angajaţi ai Realităţii, panica s-ar fi instalat la Realitatea Media atunci cånd inspectorii ANAF au luat firul unor comisioane fictive plătite în conturi bancare din alte ţări, despre care se bănuieşte că ar aparţine chiar firmelor lui Vîntu, neidentificate pånă acum de autorităţi.Odată instalată panica, Dragoş Nedelcu, vrånd să liniştească apele, sigur pe el, le-a spus angajaţilor că a fost personal la preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, şi, cităm, „i-a băgat minţile în cap”.

Sorin Blejnar, președintele ANAF, a fost întrebat dacă poate confirma aceste informații. A răspuns că nu vrea să comenteze acest lucru, dar a oferit două motive: o dată, faptul că în urmă cu două săptămâni am blocat conturile Realitatea Media, pentru o datorie de aproximativ 5 milioane de lei, sumă care a fost achitată, şi în al doilea rând, pentru că există o verificare în curs, o inspecţie fiscală generală la SC Realitatea Media .

Acum o să vă spun ce știam eu.

Într-adevăr, din dispoziția Parchetului se desfășoară o anchetă de proporții la Realitatea TV, un control încrucișat pe toate firmele moderatorilor și apropiaților lui Vîntu pentru a identifica modul în care au fost sifonați banii din returnarea ilegală de TVA, dar și modul în care este construit un vast mecanism de evaziune fiscală. O parte din bani au fost recuperați, peste un milion de euro fiind plătiți de Realitatea TV în contul impozitelor pe salarii neachitate.

Despre deontologia celor de la Realitatea TV, nu ne rămâne decât să spunem că au rămas la același nivel ca în timpul campaniei electorale.” ( Dan Andronic – Blog – http://www.danandronic.ro – 11.02. 2010)

*                      *                       *

@ RTV : Dormiţi liniştiţi ??? SOV mai veghează pentru voi ???

Reclame

12/02/2010 - Posted by | Nu Iese Fum Fara Foc, Vipera | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: