Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Noi Detalii Despre Frauda Fiscală De La RTV !!!


„Am încercat să aflu mai multe amănunte despre motivaţia atacurilor Realităţii TV la adresa şefului ANAF. Ştiam de control, nu ştiam unde se ajunsese. Am primit confirmarea vizitei făcute de Dragoş Nedelcu, omul de încredere al lui SOV şi finul lui Luca, la sediul ANAF pentru a negocia încetarea controlului. Pentru că nu a obţinut nimic, a declanşat atacul. În spiritul deontologic insuflat de Vîntu profesioniştilor de la Realitatea TV. Ce am mai aflat că a descoperit ANAF?

– o ciordeală de 2.000.000 de euro rezultată din închirierea unor echipamente de televiziune Realităţii de către o firmă deţinute de Liderul Sindical. Problema este că acestea fuseseră cumpărate anterior cu banii Realităţii TV, fiind trecute în inventar, cu tot tacâmul. Ciordeală proastă…

– toţi angajaţii RTV erau trecuţi pe drepturi de autor, inclusiv maşiniştii, şoferii, portarii, contabilii. Colegi cu Adrian Ursu. Vreo 80 de persoane.

– returnarea de TVA de 96 de milioane de euro, făcută în 2 zile, s-a evaporat la fel de rapid prin diverse firme ale moderatorilor şi caţavencilor. Care au intrat toate în control încrucişat.

P.S. Am înţeles că e supărare mare în cuplul Vîntu-Nedelcu. Schimbarea şefului Companiei Naţionale de Investiţii, omul lor în sistemul de stat, i-a lăsat fără o mulţime de contracte.

P.P.S. Am găsit la Roncea o informaţie care completează ştirea de ieri: Vîntu a împrumutat de la Patriciu 10.000.000 milioane de euro pe firma Blue Link Communications. Cea care deţine toate licenţele şi acţiunile de la RTV. Fiind un offshore, sunt convins că Vîntu a garantat cu acţiunile, care sunt acum în proprietatea lui Patriciu. Qed…”

(Dan Andronic – Blog : http://www.danandronic.ro/Blog/danandronic/art/796/Noi-detalii-despre-frauda-fiscala-de-la-Realitatea-TV-pana-si-soferii-au-contracte-de-munca-pe-drept.html)

Anunțuri

18/02/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Nu Iese Fum Fara Foc, Vipera, Ştirile Lipsă | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: