Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

NEștirile „Orei de foc” (zisă și „Ora Vrăjitoarelor”), la Realitatea TV …


@ Oana Stancu : Pe cind o „stire” de „ultima ora” confirmata de portarul CNAS (si infirmata de presedintele CNAS, dar, vorba ceea… what the hell ?!) – no offense pentru portarii CNAS –

Daca cineva a avut cumva impresia ca Ursu si Stancu ar fi renuntat, in ultimul timp, la colegele lor, vrajitoarele (cele cu flacara mov, vraji in direct la „ora de foc”, remember ?! ), s-a inselat amarnic !
Ele nu mai apar pe sticla, atita tot, stau insa in regie si-i soptesc Oanei Stancu „stiri” !
De exemplu aseara, Oana Stancu a afirmat urmatoarele : „Am o stire de ultima ora ( ) de la CNAS : se va majora contributia angajatorului la asigurarile de sanatate de la 7%, la 14% ; Acest lucru ne-a fost confirmat de doamna Adina Geana (nota mea: care ocupa temporar functia de director general management), dar ne-a fost INFIRMAT de catre presedintele CNAS, domnul Nicolae Lucian Duta” . Wow ! Doamna Geana il taie pe presedintele CNAS ! Adica …ce conteaza ce afirma presedintele CNAS ?! Nu ?! Asta da, STIRE, Oana Stancu ! (asta imi aminteste de dezinformarile, NEstirile ce se lansau la TVR – studioul 4 -in timpul NErevolutiei din 1989 -gen : „avem o stire de ultima ora : teroristii au otravit apa potabila; nu consumati apa !„-).
Iata asadar noul model al Stirii à la Oana Stancu (& jurnalistii RTV, in general) : „STIREA INFIRMATA” !!!.
Acceptiunea noastra pentru notiunea de stiri,( faptul ca stirea inseamna informatie pura; ca elementul central al unei stiri îl reprezinta faptele – ”ce s-a intamplat” – nu opiniile, sau „predictiile”, sau ipotezele ) se pare ca nu conteaza pentru Oana Stancu (si multi alti rtv-isti) ! Aici, va spun eu : ori e mina vrajitoarelor , ori a SCOLII DE (NE)STIRI RTV ! Ba, si una si alta, cred !
Si se mai mira unii (vreo 2-3 ) , de ce nu mai ia nimeni in serios RTV & Antenele (care si-au inodat, dealtfel, cozile, de ceva timp ! )!

Anunțuri

13/05/2010 - Posted by | Vipera, Ştirile Lipsă | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: