Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Reportaj à la Realitatea TV…


Am urmarit ieri, la „Realitatea Zilei” (Realitatea TV) , in prime-time, un alt reportaj cu adevarat reprezentativ pentru „scoala RTV” :))) (si „politica” lor) : Ionela Nastase, in vizita (acasa) la o familie de „tineri pensionari” (pe caz de boala) bucuresteni, care au socializat la „festivalul pinguinului” de ieri, din Piata Victoriei 🙂 .
Intrebare @ Ionela Nastase & RTV ( simpla curiozitate) : cum ati gasit familia de tineri bucuresteni pensionari (pe caz de boala 😉 ), ex-participanti la „festivalul” de ieri, din Piata Victoriei ??? I-ati urmarit de la „festival”, pina la domiciliu ?! Sau ati facut schimb de numere de telefon, in timp ce dansati „pinguinul”?!
Reportajul a fost absolut genial ! : „o familie careia sanatatea nu-i mai permite sa mearga la servici” dar … i-a permis sa mearga ieri la miting !!! :)) . In plus, „doamna” tinara pensionara, care s-a dus indignata sa protesteze si sa „solidarizeze” cu sindicalistii, plingindu-se ca nu-i ajunge pensia nici de mincare, era proaspat sosita de la coafor, avea inele (de aur) pe toate degetele de la ambele miini, nenumarate bratari si lanturi ! Nici tinarul domn pensionar (pe caz de boala ) nu s-a lasat mai prejos, a dat o justificare de nota 10, participarii lor la „miting” : „am vazut pe strada, autocare cu numere de Botosani si ne-a fost rusine noua, ca bucuresteni, sa nu iesim alaturi de sindicalisti, sa solidarizam cu ei, sa le aratam sustinerea noastra !”! :)))
Ionela Nastase, cu prima ocazie (vizita), te rog, intreaba-i din partea mea daca nu cumva s-au pensionat pe caz de boala, ca salariati la IMGB, ca parca imi amintesc ca i-am vazut in fata la Arhitectura, prin iunie ’90, „solidarizind” (la fel ca ieri !i) cu minerii (si Iliescu !) si aplaudind !. :)))

Anunțuri

20/05/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Bila Neagră, Bile De Blog, Just For A Laugh, Pamflete în fața televizorului..., Vipera, Ştirile Lipsă | , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. Da, am văzut şi eu filmul…
    Aud că actorii (mitingului) au fost plătiţi… (50lei/manifestant, mâncare şi apă) OK. Oamenii au muncit…
    Mă întreb cine e producătorul spectacolului şi cine a semnat scenariul şi regia …

    Comentariu de blue2403 | 20/05/2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: