Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

(Si) Pe aici se scurge cresterea economica !!!


Aseara, la Naşul (B1 TV), am urmarit o emisiune extrem de interesanta : invitat – Radu Berceanu .Asa am aflat cam pe unde s-a „scurs” (si se va mai „scurge” !) cresterea noastra economica:

1. Terenul aeroportului Baneasa a fost concesionat – in mare parte- mogulilor (la preturi derizorii : 1$/ mp)! Partea leului (20 ha) , lui Dan Voiculescu (pe 3×15 ani) , din februarie 2004, palma fiind batuta cu guvernul Nastase !; Urmeaza mogulul Dinu Patriciu, care a prins o bucatica mai mica (s-a trezit abia in 2008, fiind nevoit sa bata palma cu premierul cu care obisnuia sa-si bea cafeaua si care trimitea pentru el biletele roz la Cotroceni ; da, ati ghicit : C.P.Tariceanu !); nu retin cit teren a mai ramas statului (neconcesionat) (oricum, un procent nesemnificativ, scuze, din acest motiv n-am retinut cifra).

2. „Radu Berceanu, care era ministru al Transporturilor în Cabinetul condus de Tăriceanu, înainte de ruperea alianţei DA, spune că i-a atras atenţia fostului premier că bugetul alocat ministerului în 2007, pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, este prea mic, pentru a acoperi costurile construcţiei de autostrăzi. Călin Popescu Tăriceanu i-a promis atunci că va aloca din fondul de dezvoltare 1 miliard de euro, mai spune Berceanu, însă banii nu au mai ajuns în conturile ministerului.
„Nu i-a dat până la 1 aprilie, când ne-a scos pe noi (de la guvernare, n.r.), dar eu i-am spus lui Ludovic Orban: vezi că, în afară de banii pe care îi ai aici şi programele şi aşa mai departe ai, 1 miliard de euro. M-am gândit că nu mi i-a dat mie în primele 3 luni că ştia că vrea să ne dea la o parte, dar ţie o să ţi-i dea pentru că sunteţi din acelaşi partid. Rezultatul: în doi ani de zile, nu într-un an, a dat din fondul de dezvoltare 75 de milioane şi fondul de dezvoltare (* nota mea :avind ca sursa privatizarea BCR ) nu mai e, a dispărut, a fost păpat. 4 miliarde de euro””( http://www.evz.ro/detalii/stiri/radu-berceanu-tariceanu-mi-a-promis-1-mld-EUR-pentru-autostrazi-898390.html )

3. Nici metroul n-a scapat. E capusat din anii 92-93 de o firma a lui Ion Radoi (liderul sindicatului de la (fix !)… metrou !!!), prin societatea acestuia SINDOMET (prin care se scurg cam toate posibilitatile metroului de a incasa venituri : inchirieri spatii comerciale in incinta metroului, reclame si publicitate, tv, etc) !!! In aceasta afacere e implicat si mogulul Vintu (doar nu credeati ca el a ratat vreun jaf la drumul mare !!!) , prin firma Zoom TV, membra a grupului Realitatea -Catavencu – care difuzeza programe tv pe plasmele din statiile de metrou – care are contracte semnate cu SINDOMET pe … 12 ani !(au demarat in 2008), sa prinda (eventual) mai multe rotiri la guvernare si, prin urmare, mai multe posibilitati de reinoire a contractului !!!
Astept cu sufletul la gura protestele sindicatelor fata de acest JAF CU ACTE IN REGULA ! Dar, mai ales, astept reactia rtv si a3 . ( LOL, evident !) . Sau protestele/ reactia peretilor… (ca e cam acelasi lucru !!!) 😦 😦 😦

Reclame

17/06/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Pamflete în fața televizorului..., Ştirile Lipsă | , , , , ,

2 comentarii »

 1. Mi se intoare numai cand te vad lichea portocalie!
  Fug de pe aici,asa cum fug si de la emisiunea ta nenorocitule!
  Sper sa apuci sa pleci si tu ,alaturi de „nepretuitul” tau presedinte(ca al meu nu a fost niciodata)atunci cand poporul va vor cauta,…si mai sper sa te ia cu el in elicopter,ca de nu,vai de tine!

  Comentariu de cora | 18/06/2010 | Răspunde

 2. @ Cora ( ??? :)) ):
  Motivul pentru care ti-am lasat comentariul : sa se vada (daca mai era nevoie !) tehnica, educatia, limbajul si „argumentele” postacilor (tonomatilor :)) antenisti& rtvisti.

  P.S.
  De data asta nu-mi dau seama : esti tot tu, „ochi mari si umezi” ( victor ciutacu) , sau iar l-ai trimis la treaba pe dummy (razvan dumitrescu)???

  Comentariu de miha0509 | 29/06/2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: