Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Realitatea TV, televiziunea sondajelor cu umor involuntar inclus !!! :))


Realitatea TV rupe iar gura tirgului ! LOL, evident ! De azi-dimineata, imi sparge capul cu rezultatele unui „sondaj on-line”  MyJob, : aproape 87% dintre românii intervievaţi online ar părăsi România în favoarea altor ţări cu un nivel de trai mai ridicat şi o mai mare stabilitate „.
Dar Realitatea TV nu se intreaba daca acele „alte tari” i-ar si angaja pe acesti 87% ( intervievati ) ?! De ce nu se intreaba Realitatea TV si alte chestii mai interesante, cum ar fi : nivelul somajului si al cererii de forta de munca in acele „ALTE TARI” . De ce nu invita, in „tocşouri”, si reprezentanti ai firmelor de recrutare de forta de munca (in strainatate) ??? Poate asa ar afla si AM AFLA si unii mai naivi dintre noi (cam vreo 87%, cum zice sondajul lu’ MyJob ) ca, ACUM, in acele alte tari, cererea de forta de munca CALIFICATA e aproape ZERO (cu mici si intr-o mare descrestere exceptii, in domenii cum ar fi : medicina, IT ). Se poate vorbi doar de cerere de forta de munca NECALIFICATA, sau SLAB CALIFICATA ! Si aia intr-o dramatica scadere !!!
Asa ca, le transmit manipulatorilor de stiri de la RTV ca intentionez sa fac un sondaj mult mai tare decit MyJob. Tot on- line .Cu o singura intrebare : ” Ati dori sa fiti mostenitorul intregii averi a lui Bill Gates ?”. Punem pariu ca Realitatea TV nu va difuza din 5 in 5 minute rezultatele sondajului meu ? (asa cum face cu cel al MyJob) . (SOV SI)  PRIETENII STIU DE CE !!!!
P.S.
Cool !!! Eu as interpreta rezultatele sondajului MyJob, in corelatie cu rezultatele unui alt recent sondaj, la fel de cool :50% dintre români nu au aflat că Soarele nu se roteşte în jurul Pământului, aşa cum pare.

Anunțuri

04/08/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Bila Neagră, Bile De Blog, Pamflete în fața televizorului..., Vipera | , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: