Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

BREAKING NEWS : REALITATEA TV CLUJ S-A INCHIS !!!


( Evident ca Realitatea TV nu sufla un cuvintel despre acest „eveniment” . E mult prea ocupata cu numararea tintarilor, datul in bobi cu privire la ministrii remaniabili si indemnarea/ insufletirea opozitiei la darimatul guvernului si suspendarea presedintelui ! :))

„Realitatea TV Cluj s-a inchis, dupa ce proprietarul cladirii de pe strada Heltai Gaspar, nr. 1B, a decis sa sechestreze bunurile, in valoare de circa 200.000 de euro, cu care sefii statiei voiau sa plece. Datoriile la chirie se ridica la 25.000 de euro.

Razvan Aldea, proprietarul cladirii, a fost avertizat duminica despre faptul ca de vineri seara o echipa tehnica de la Realitatea TV Cluj a inceput sa demonteze aparatura din emisie si sa o depoziteze in garaj, pentru a o transporta duminica dimineata. El a intervenit cu o armata de avocati, circa 6 persoane, si a descins la sediul institutiei media, unde a schimbat inchizatorile de la usi si a pus un lant pe poarta.

Este proprietate privata si nu mai au ce cauta pana cand nu vor plati suma pe care mi-o datoreaza„, a declarat Razvan Aldea, proprietarul cladirii, pentru Stiri de Cluj.

El a mai spus ca a inchis cladirea si ca asteapta sa vina cineva sa negocieze cu el plata celor 25.000 de euro, pe care Realitatea TV ii datoreaza la chirie. In urma cu aproximativ o luna Aldea a primit circa 10.000 de euro, in contul chiriei neplatite de 7 luni, dar s-a asteptat sa primeasca si alti bani, fara niciun rezultat, insa.

Angajatii institutiei au fost anuntati duminica seara sa isi „ia cateva zile libere pentru ca nu va fi emisie„, desi la orele amiezii producatorul general, Ovidiu Pop Fanea, declara ca nu sunt probleme si statia nu s-a inchis.

In acest moment, cladirea in care Realitatea TV Cluj a functionat de aproape doi ani este sigilata si aparatura este sub sechestru. ”

( http://www.stiridecluj.ro/social/rea…ateasca-chiria )

Anunțuri

31/08/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Pamflete în fața televizorului..., Ştirile Lipsă | , , , , ,

1 comentariu »

  1. Chiar a dat criza in toata lumea 🙂

    Comentariu de bilt | 07/11/2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: