Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

A înnebunit Preşul ??? :)))


Victor Ponta, ( de ieri )  zis Preşul , liderul PSD,  a declarat, astăzi, că va cere suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, dacă acesta va promulga legea pensiilor. Declaraţiile lui Ponta vin ca reacţie la cele ale şefului statului, care a mărturisit că liderul PSD l-ar fi rugat să-l susţină pentru Primăria Capitalei şi apoi pentru un post de ministru.

Abia astept sa vad cum va motiva ( Preşul ) cererea de suspendare a presedintelui Romaniei: Traian Basescu n-a vrut sa nu promulge Legea Pensiilor si n-a vrut sa se amestece in treburile Parlamentului si ale Curtii Constitutionale …?! :)))))))))))) Tare !!! :))))) Ma intreb : astia de la PSD isi aleg presedintele pe criteriul prostiei maxime, sau al umorului involuntar maxim ? Sau al inconstientei maxime ? :))))))))))))))))

Initial, am crezut ca a inebunit Preşul ! (pina si PNL-ul a ris de el  ! :))) ). Acum, ma gindesc ca poate a facut aceasta declaratie de presa, dorindu-si  sa apara si el o zi  in presa, in poze,  alaturi de Traian Basescu  ( si nu ca preş al lui ! ) ! :))))))))))))))))))))))

Reclame

23/09/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Just For A Laugh, Pamflete în fața televizorului..., Vipera | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: