Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Déjà vu !


Ciudat ! Am un sentiment de … déjà vu !!! Ma uit la cei care protesteaza acum in fata palatului Cotroceni si carora, vuvuzelele Realitatii TV le iau , excitate si pline de zel, ” interviuri ” si ma gindesc: daca i-as costuma in mineri ( sau IMGB-isti ) mai ca as recunoaste figurile, vocile si … LIMBAJUL multor PARTICIPANTI la „mineriade”, dar si ale celor care strigau : „I.M.G.B. FACE ORDINE ” !

P.S.
Intre timp, RTV titra MARE SI ROSU : ” MARŞ LA BĂSESCU ” !!! ( interesant chiar si pt. CNA, nu ?! )

Reclame

24/09/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Pamflete în fața televizorului..., Vipera | , , , , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. Bună seara, Mihaela!
    Turmele de sindicalişti bugetofagi luptă, fără ca ei să conştientizeze, în războiul lui Vîntu. El şi alţi puşcăriabili, ca Patriciu, SRS, Camelia Voiculescu sau chiar cei cinci lideri sindicali evazionişti, sunt singurii beneficiari ai unei crize politice. Doar pe ei îi avantajează disoluţia statului, haosul în care li s-ar pierde dosarele penale. Vîntu a investit în liderii sindicali bani frumoşi, remuneraţi fiind ca membri în CA-ul Realităţii Media. Pentru asta i-a plătit: să provoace mişcări de stradă care să ducă la căderea lui Băse. Fără Băselu, niciun procuror nu mai mişcă în front. Oricum, miliţienii ne-au arătat cât preţ pun ei pe respectarea legii pentru care noi îi plătim…În loc să behăie la porţile Cotrocenilor, mai bine şi-ar întreba liderii de sindicat ce-i cu complicitatea la evaziune fiscală şi cum au reuşit ei să acumuleze ditamai averile!
    Cât priveşte „disperarea”, „sărăcia” şi „umilinţa”, mă „doare” mucii de compasiune! Când fac cumpărături la Carrefoure sau Kaufland, stau la coadă la casă. Bizonii „disperaţi” au coşurile pline cu „drinkuri” şi chipsuri. Dacă traficul este aglomerat, este pentru că sunt multe maşini şi dacă sunt multe maşini, înseamnă că sunt bani de benzină! Vaaai, ce rău o ducem! Mâine şi poimâine „protestatarii” vor fi în refacere cu grătar şi berici!

    Comentariu de dobermann | 25/09/2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: