Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Serial „FAZA ZILEI ” : Opozitia & Fratia Mogulilor (de) pling demisia lui Blaga !!! :)))


Absolut mortal cum (de)pling vuvuzelele “Fratiei Mogulilor” si Opozitia demisia lui Blaga !… Dupa ce, pina mai ieri, demonizau “tripleta” Blaga, Videanu, Berceanu !!! :)))  Sa mai spuna cineva ca Opozitia & Fratia Mogulilor nu au umor ! E drept, involuntar ! :)))

(Cum demisioneaza ( sau e demis ) cineva din guvern, brusc devine – pt. Opozitie si pt. Fratia Mogulilor – baiat bun, competent ! :)))

Si „casandrele ” incep sa „concluzioneze”: guvernul, pardon, Traian Basescu ” comite o grava eroare”, “urmeaza un cutremur in guvern si in PDL”, ” se duce la vale Traian Basescu ” si “ PDL-ul nu mai intra in parlament la viitoarele alegeri “, etc !!! =))

P.S. Cam ca „judecata de valoare” a opozitiei & Fratiei Mogulilor fata de parlamentari : cei care pleaca din opozitie spre putere (sau devin independenti ) sunt tradatori ; cei ( citiva ametiti ) care pleaca de la putere spre opozitie sunt „parlamentari de bine” !!! Tare, nu ?! =)) =)) =))

Reclame

27/09/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Just For A Laugh, Pamflete în fața televizorului..., Vipera | , , ,

2 comentarii »

  1. Bună seara, Mihaela!
    Exact: şi Vlădescu este acum parcă mai curat şi mai uscat…Totuşi de Blaga nu prea s-au atins. Loveau în tripletă, dar ţintele erau de regulă Videanu şi Berceanu…Blaga a dat şi un interviu la antena3, cu Ciordacu şi madam Fierea, care au fost foarte prietenoşi, ba chiar laudativi cu el. Nu-mi vine să cred că l-a trădat pe Băse, cum susţine Andreea Pora.
    Da’ de Pleşu ce zici? Of!

    Comentariu de deutchebrak | 29/09/2010 | Răspunde

  2. Numai oameni rai care nu vrea ,,reforme”in opozitia asta! Avem si noi romanii pe Martin Luther adica Basescu,si nu stim sa pretuim abisalitatea si adincimea planurilor si programelor sale! Nu vrea opozitia asta sa stea drepti pe punte in fata lu’Her Kapitan,asa cum sta PD-L !

    Comentariu de Sfarma -Piatra | 30/09/2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: