Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Din ciclul „Festivalul Rusinii la Realitatea TV & Antene ” : Regruparea Bizonilor :))


De ieri, se tot regrupeaza bizonii pe la Realitatea TV si Antene, in jurul unei declaratii a lui Dominique Strauss-Kahn, pe care o tot prezinta si „analizeaza” trunchiat si rupta din context, cum le sta in obicei ( anuntind Apocalypse Now ! :))) )

Acum citeva minute, a sarit din baie chiar si „invinsul de sistem”, Emil Constantinescu ,  total out, asa cum ne-a obisnuit, cel care cum prinde un microfon in zona, cum nu rateaza nicio buna ocazie de a tacea si de a se lauda ( depanind amintiri din presedintia sa care „nu a lasat nicio dira” :))) ) indiferent ce intrebare i se pune .:)))

In acest context, presupun ca nu mai mira absolut pe nimeni faptul ca interventia excelenta de azi ( la BVB ) a lui Mugur Isarescu, pe aceasta tema,  nu este nici macar citata de bizoni !

Iata ce spunea, evident enervat de bizoni, Mugur Isarescu :

„Nu exista absolut niciun pericol ca platile externe ale Romaniei sa nu fie facute. El (seful FMI, n.r.) se referea la altceva, la ajustarile bugetare, la reducerea cheltuielilor bugetare„, a explicat guvernatorul.

„Seara, cand am ajuns acasa, din nou televizinie au cantat si rascantat o declaratie a sefului FMI cum ca Romania ar inceta iminent platile. Eu nu dau mare valoare acestei stiri. Asa de credibila a fost a fost stirea ca de dimineata leul a inceput sa se aprecieze si CDS-ul este mai mare decat al Spaniei” !!!

Mugur Isarescu a precizat astfel, ca seful FMI s-a referit la faptul ca, pericolul incetarii de plati exista NUMAI IN CAZUL IN CARE ACESTE AJUSTARI NU SE FAC !!! Adica, nimic nou, ci exact ce tot spune presedintele Traian Basescu, de atita timp !

Anunțuri

25/11/2010 - Posted by | Aproape Politică..., Pamflete în fața televizorului..., Vipera, Ştirile Lipsă | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: