Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Cu Conturile Blocate ( Realitatea TV, desigur ) :)))


Până nu demult, credeam că doar Ticăloşia Realităţii TV nu are limite. De vreo 2 zile, însă, mă văd nevoită să le pun Prostia pe primul loc, la categoria Nelimitatelor ! : cu cât creşte numărul dosarelor şi arestărilor în domeniul vamal ( ANAF ),  cu atât Realitatea TV îi cere, mai isteric, demisia lui Sorin Blejnar ! Wow, urmând această „logică”, ar însemna ca niciun ministru să nu mai îndrăznească să-şi controleze ministerul, că, dacă găseşte cumva vreun puturos, incompetent sau corupt, ar trebui să demisioneze  ! :)))) Ce Justiţie ??? ( Lasă că fac golănaşii de la Realitatea TELEJUSTITIE, 24/24 ! )  Să-şi dea demisia, că aşa vrea Realitatea ! Mai ales, (de ) când (din nou ) are conturile blocate de ANAF ! :)))))

P.S.

Ultima isterie a Realităţii TV, cea cu italianul Celestini  : Realitatea l-a ţinut, toată ziua de ieri, în legătura telefonică directa, fortând o implicare a lui Sorin Blejnar în dosarul de mită, omiţând să prezinte „detalii” despre Celestini : de exemplu, că acesta este acuzat de DNA și DIICOT de un prejudiciu de peste 350 de milioane euro, pe baza unui control al ANAF, că este un „denunţător de meserie” – se pare că are o întreagă istorie a denunţurilor, la activ, în momentul în care e prins în off-side de vreun control- .

Culmea era că însuşi acest Celestini a afirmat  (la Realitatea TV) că nu este vorba de Blejnar , dar asta nu i-a impiedicat pe golănaşii Realităţii TV să-şi continue ieri lipsa de logică şi atacurile isterice la Blejnar !!!

P.P.S.

Aştept, cu interes, ca Realitatea TV să ne explice CUM şi DE CE nu şi-a achitat taxele către buget !!! ( pentru care i-au fost şi blocate conturile de catre ANAF ) :)))
Şi mai aştept să ne calculeze Radu Soviani ( în stil caracteristic ), câte pensii s-ar fi putut achita din sumele datorate de Realitatea TV, la bugetul de stat.
Dacă nu ştie, poate îl întreabă pe tăticul lui ! :))))))))))))))))))))))))

 

 

Reclame

03/03/2011 - Posted by | Aproape Politică..., Pamflete în fața televizorului..., Vipera | , , ,

Un comentariu »

  1. Poate ca nici Blejnar nu e vreun sfant, dar cred ca justitia trebuie sa-si spuna cuvantul; „tarfulitele” de la RTV pot sa-si exprime cel mult o parere subliniind ca e neavizata si lipsita de dovezi, in rest sa fie chiar o stire si atat (si ma refer la declaratiile unor italieni, romani sau mozambicani care raman pure declaratii daca nu sunt acoperite de dovezi). Sincer eu nu mai am sperante ca cei de la Realitatea se vor mai face bine. Cred ca-si dau seama in ce s-au „bagat” si trebuie sa continue mascarada… de teama. Nici daca vor sa fie corecti nu mai pot sa o faca pentru ca nu mai sunt credibili, pot fi doar penibili.

    Comentariu de Cristi | 04/03/2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: