Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Din autogolurile lui Ciuvică :))


N-am avut de lucru şi am zappat, un pic, câteva înregistrări de tocşouri, pardon, golăneli ale Realităţii TV, de ieri. Nimic nou : Tatoiu şi Ciuvică ALL OVER . De data asta, însă, Ciuvică i-a luat faţa lui Tatoiu, la autoGOLURI :)))
Ciuvică ( despre Raluca Turcan ) : “ am impresia că nu-I mai place în România; să ne lase şi să se duca în Germania. Deşi acolo cred că n-ar angaja-o nimeni, nici ca ajutor de femeie de servici “. ( am citat aproximativ ).
AUTOGOL, domnule ( ?) Ciuvică. Pe dumneavoastră, văd că nici în România ( nu vă angajează nimeni, nici măcar ca adjunct de ajutor de “Invins de Sistem “ ( care n-a lăsat şi nu lasă “nicio dâră” ). :))))
Chiar aşa, dumneavoastră din ce trăiţi, că vă văd zi şi noapte făcând naveta între Realitatea si Antena 3 ? Cumva, din prostiile, ticăloşiile şi minciunile pe care le scuipaţi pe sticlele mogulilor ??? Am o veste naşpa pt. moguli : iar aruncă banii la gunoi ( şi la GUNOAIE ) :)))

Reclame

03/04/2011 - Posted by | Aproape Politică..., Bila Neagră, Pamflete în fața televizorului..., Vipera |

Un comentariu »

  1. Nu vreau sa fiu rau, dar cred ca „formatorii de opinie” asa cum doreste sa fie si acest Ciuvica, ar trebui putin „controlati” la activitatea de dupa 89 (poate si de dinainte), poate si la avere. Poate nu e cazul lui, el poate sa fie doar dus cu pluta saracu, dar Soviani!?

    Comentariu de Cristi | 07/04/2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: