Cuvintele Lipsă…

What A Wonderful World…

Și Curcile Se Sinucid ( De Râs), Nu-i Așa ?!


Oare cât de fraier, de pesedist sau de „naiv cinstit” (vorba lui Chiul Antonescu ) trebuie să fie cineva, să mai creadă ȘI AZI în această parodie pesedistă nesimțită, în această înscenare GROSOLANĂ ???

Să recapitulăm un pic, așa, cât să ne râdem pe stomacul gol, că tot e ziua lui Năstase azi :
● Mini-struțul Rus îl psihanalizează telefonic și concluzionează că infractorul AN se va sinucide fix când vor veni să-l salte. Drept pentru care, îi trimit și o ambulanță la locul sinuciderii, înainte de a se-ntâmpla. – ca-n vechiul banc cu mașina miliției care ajunge la locul accidentului, înainte de a se-ntâmpla.- ( O data cu polițiștii care-l vor aresta. ) 😀
● Năstase are arme, loc și timp berechet să se tot sinucidă-n gât, cap sau în alte părți intersante, până la sosirea polițiștilor 😀
● Dar el nu se sinucide, așteaptă s-o comită cu polițiștii de față, cu pistolul pregătit într-o carte ! LOL ! :)))
● După tentativa de sinucidere DE FAȚĂ CU AMBII polițiști, este purtat pe o targă în ambulanță, curățel foc, cu o privire senină, vioaie și jmekeră și cu celebrul fular Burberry la gat ! LOL ! :)))
● Ei, și-acum e-atunci : ghiciți unde-l duce ambulanța ? La spitalul FLOREASCA, desigur ! Și cam ce doctor credeți că-l preia ? Iar ați ghicit : Brădișteanu Spaima Pușcăriilor, desigur ! Celebrul și penalul PSD-ist Brădișteanu. Cel care acum se ocupă de operat corazoanele celor care ar trebui să ajunga la pușcărie, dar au prea mulți bani ( si nu se-ndură nici PSD-ul să-i lase pe-acolo) LOL !:)))
● La spital ( un spital de URGENȚĂ !!! ), e o defilare de zile mari. Se intră la Năstase, cel care are statut de DEȚINUT, mai ușor decât în vizită la un pacient obișnuit al spitalului !!!
● Desigur, televiziunile de curte ( Realitatea, RTV si Antena 3 ), în tot acest timp, se ocupă de martirizarea și sanctificarea lui Năstase, se chinuie să ne spele pe creier și să ne smulgă lacrimi ! ( Mor după coloanele sonore pe care le bagă la reportajele întru slăvirea lui Năstase, mă simt tare rea că n-am plâns încă ) .

Până azi, am încadrat acest film la parodie. Dar de azi, îl voi încadra și la PROSTIE ! Și la NESIMȚIRE ! Și la NERUȘINARE !!! Repede, până nu ni se sinucid toate curcile de râs. Acuma, nu știu dacă de râsul regizorilor sau de râsul celor pe care aceștia i-au păcălit ! 😉

Update :
La ora la care scriu, Realitatea Tv tocmai se chinuie să-mi smulgă lacrimi, pe motiv că ” Năstase și-a petrecut în ultimii ani ziua de naștere prin tribunale”.
Nț, nț, nț, și insensibila de mine, când colo, moare tot de râs ! LOL !

Reclame

22/06/2012 - Posted by | APROAPE LOL !!!, Aproape Politică..., Pamflete în fața televizorului... | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: